Vacature
Medior C++ Developer
36-40 uur 

  • Tilburg (NL)
  • Full-time

Wil jij met een hecht team werken aan dé telematicaoplossing waarmee maar liefst 35.000 voertuigen in Nederland, en ver buiten onze landsgrenzen rondrijden? En houd je wel van een uitdaging wanneer het gaat om het ontwikkelen van embedded software C++? Dan zijn wij op zoek naar jou! Euphoria Mobility zoekt namelijk een C++ developer ter uitbreiding van ons team.

🚀 Wat kan je verwachten?

Samen met je collega’s Erwin, Nick, Remco, Thomas, Wouter, Mark en Martijn bouw je aan de nieuwste generatie soft- en hardware-oplossingen voor de mobiliteitsbranche. Je houdt je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van embedded software C++ en zorgt ervoor dat de ontwikkelde software voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Ook ben je met team verantwoordelijk voor het onderhoud en versiebeheer van de software die je ontwikkelt.

🔎 Wat wij zoeken

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding of WO-opleiding in de richting Software Engineering, Embedded Software of Technische Informatica.
  • Je wordt enthousiast van alles wat met C++ en Python te maken heeft. Ook heb je affiniteit met Linux en de ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen.
  • Jij weet wat prioriteit heeft en beschikt over een sense of urgency. Daarnaast ben je creatief, innovatief, analytisch, enthousiast, pragmatisch en flexibel.
  • Je kan jezelf gemakkelijk mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels.
  • Je bent op zoek naar een tweede of derde stap in je carrière en beschikt over twee tot drie jaar werkervaring als embedded softwareontwikkelaar.

💼 Wat wij jou bieden

1.  Een fijne werkplek in een hecht team

Wanneer je bij ons aan de slag gaat word je onderdeel van een gezellig, hecht en divers team met de nodige dosis humor. Een van de kernwaarden van Euphoria Mobility is dat we ’s ochtends binnenkomen met een glimlach en, nog belangrijker, ook weer vertrekken aan het einde van de dag met een lach op ons gezicht. We geloven dat werkplezier ontzettend belangrijk is en ervoor zorgt dat jij het maximale uit jezelf kan halen.

2. Duidelijkheid door Scrum

We werken bij Euphoria Mobility volgens de Scrum methodiek. Hierdoor is het altijd duidelijk waar je aan kunt werken en wat er van jou wordt verwacht.

3. Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

Ontwikkelen van soft- en hardware-oplossingen is onze core business. Maar ontwikkeling komt niet alleen daarin tot uiting. Wij hechten namelijk onwijs veel belang aan het feit dat jij je als onze nieuwe collega kunt door ontwikkelen. Daarom bieden we diverse doorgroei- en studiemogelijkheden. Jij staat aan het roer van je eigen ontwikkeling!

4. Flexibiliteit

Flexibel werken is niet meer weg te denken anno 2024. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zowel vanuit ons prachtige kantoor in hartje Tilburg, als maximaal twee dagen per week thuis te werken.

5. Goede voorwaarden

Het klinkt voor nu waarschijnlijk nog niet zo belangrijk, maar we bieden je een onwijs goed pensioen. Daarnaast krijg je van ons 25 vakantiedagen op fulltime basis en ontvang je een reiskostenvergoeding. Uiteraard voorzien we je van laptop van de zaak en hadden we al gezegd dat je elke dag kan aansluiten bij onze volledig verzorgde lunch.

6. ''Brabantse gezelligheid'' 

Euphoria Mobility is gevestigd in een prachtig en karakteristiek pand in het centrum van de schôônste stad van ’t laand, Tilburg. Hierdoor mag de Brabantse gezelligheid uiteraard niet ontbreken. Zo hebben we (zoals al eerder vermeld) elke dag een gezamenlijke lunch, organiseren we verschillende uitjes, workshops en nemen we elk jaar deel aan de Tilburg Ten Miles! 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.